2021-11-17 22:55:00

Kravarsko za Vukovar

Učenici i djelatnici naše Škole i ove su godine na prigodan način obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Učenici predmetne nastave zapalili su svijeće u centru Kravarskog, minutom šutnje odali počast svim žrtvama Domovinskog rata, a upoznali su se i sa životom poznatog Vukovarca Siniše Glavaševića iščitavajući njegove lirske priče i gledajući film o životu i djelu Siniše Glavaševića. Učenici osmoga razreda čak su se i literarno izrazili i tako lijepim riječima odali počast Vukovaru i Škabrnji.

Učenici razredne nastave sa svojim su učiteljicama također zapalili svijeće i svojim slikarskim i crtačkim umijećem uljepšali panoe svojih učionica motivima Vodotornja i vučedolske jarebice.

Učenici PŠ Donji Hruševec i Kozjača također su sa svojim učiteljicama zapalili svijeće i ukrasili školu vrlo lijepim crtežima.

Sve smo to učinili samo s jednim ciljem: Da se nikad ne zaboravi!

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje, a posebnu prezentaciju likovnih radova učenika 1. razreda možete pogledati na sljedećoj poveznici: 

https://www.canva.com/design/DAEv_4wgzDw/Gj6Vn4cPRzNn75huy_NpHQ/watch?utm_content=DAEv_4wgzDw&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton


Osnovna škola Slavka Kolara Kravarsko