2021-03-22 11:46:31

Što smo sve obilježili u ožujku

Pozdrav svim učenicima i roditeljima, svim posjetiteljima.

Baš kao što i naslov kaže - sve se obilježava u ožujku. Ovaj protekli vikend bio je prepun događanja koja će se obilježavati i tijekom ovog tjedna.

Tako se 20.03.2021. obilježavao Svjetski dan pripovijedanja; 20.03.2021. je stiglo i proljeće a istoga dana obilježio se i Međunarodni dan sreće. 21.03.2021. obilježavao se Međunarodni dan osoba s Down sindromom, a 22.03.2021. Svjetski dan voda.

 

Pa su i naši đaci bili jako vrijedni i pomogli pedagoginji ukrasiti školski pano "Kutak za pedagoški trenutak" a i učiteljici Tajani Brnić upotpuniti svojim mudrim mislima pano za Dan voda.

Sa 7.b razredom i razrednikom Sinišom Vuksanom pedagoginja je razgovarala o sreći a svoje su misli i dobre želje učenici podijelili sa ostatkom škole.

Učenici 3. razreda iz matične škole i učiteljica Nevenka Boršić upotpunili su pano za obilježavanje Dana osoba s Down sindromom jer se i cijela učionica 3. razreda šareni od različitih čarapica.

Sa učenicima područne škole Gornji Hruševec i učiteljicom Danijelom Ivančić, učenicima područne škole Donji Hruševec i učiteljicama Dijanom Boršić i Zrinkom Ceković, te učenicima 3. razreda matične škole i učiteljicom Nevenkom Boršić, pedagoginja je pripovijedala poljsku narodnu bajku "Živa voda". Razgovarali smo o važnosti vode za zdravlje i život, a učenici su svoje kapljice sa porukama priložili na pano.

O svim aktivnostima možete pogledati više u galeriji.


Osnovna škola Slavka Kolara Kravarsko